Logo 112NOF

Man zwaargewond na val van hoogte Rinsumageast

RINSUMAGEAST – Zaterdagmiddag is een man zwaargewond geraakt na een val van grote hoogte aan de Eysingawei. Omdat de traumahelikopter van Eelde ter plaatse was bij een ernstig ongeval in Harkema werd het team van Amsterdam opgeroepen. Het ambulancepersoneel is met spoed onder begeleiding van twee politiemotoren vertrokken met het slachtoffer, onderweg werd er een rendez-vous met het aanvliegende traumateam afgestemd.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook