Logo 112NOF

Fietsster gewond bij ongeval Burgum

BURGUM – Een fietsster is maandag aan het eind van de middag gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Lageweg met de afslag naar de Markt. Twee ambulances kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen, de fietsster werd vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter welke ook voor het ongeval was opgeroepen bleek niet nodig en kon tijdens het aanvliegen terug keren.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook