Logo 112NOF

Bestuurder bestelbusje zwaargewond bij ongeval Harkema

HARKEMA – Een bestuurder van een bestelbus is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt op de Blauhusterwei. De man een 30-jarige inwoner van  Harkema, raakte in een flauwe bocht de macht over het stuur kwijt en klapte vervolgens op een boom. Het slachtoffer raakte bekneld in het voertuig en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. Nadat het slachtoffer was overgedragen aan het ambulancepersoneel is hij nog langdurig ter plaatse behandeld. Het slachtoffer werd vervolgens onder begeleiding van de politie naar het UMCG ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook