Logo 112NOF

Gewonde bij auto op de kop in de sloot

DAMWÂLD – Dinsdagmiddag is een automobiliste gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De vrouw komende uit de richting van Dokkum raakte op de Haadwei met de wielen naast de weg en belande vervolgens via de berm op de kop in een naastgelegen sloot. De brandweer heeft een deur verwijderd om zo het slachtoffer uit de auto te halen, ambulancepersoneel hebben eerste hulp verleend en het slachtoffer vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Een getuige melde dat het voertuig al eerder een bijna aanrijding had met een voertuig welke voor haar reed, en later bijna in botsing kwam met een tractor. Bergingsbedrijf Boersma is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig geborgen. De weg was tijdens het ongeval afgesloten voor het verkeer.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook