Logo 112NOF

Vrouw onder invloed rijd tegen boom

DE WESTEREEN – In de nacht van zaterdag naar zondag heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een 43-jarige inwoonster van Damwâld. De politie kwam op de Dwarsloane een zwaarbeschadigde voertuig rijdend tegen, de voorkant van het voertuig had forse schade en beide inzittenden waren lichtgewond. De bestuurster was even ervoor op de Miedloane tegen een boom gereden en is vervolgens doorgereden. Het bleek dat de vrouw had gedronken en os meegenomen naar het bureau, hier gaf de ademanalyse gaf een uitslag van 600 ug/l

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook