Logo 112NOF

Paard komt om bij botsing met personenauto

BURDAARD – Een automobiliste is in de vroege woensdagmorgen met de schrik vrij gekomen na een aanrijding met een paard. De vrouw reed over de Iedyk toen er plotseling vier paarden op de weg liepen. De bestuurster week uit voor een paard welke vlak voor haar auto opdoemde, maar kwam in botsing met een tweede dier. Een paard overleefde de aanrijding niet, een tweede raakte gewond en is door een dierenarts opgehaald. Ondanks dat de auto zware schade opliep raakte de vrouw niet gewond.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook