Logo 112NOF

Felle korte brand langs Blaulanswei Walterswâld (Video)

WALTERSWÂLD – Zondagmiddag werd er een bosbrand gemeld aan de Blaulanswei. Ter plaatse bleek er een korte felle brand te woeden langs de weg, uit voorzorg had de meldkamer opgeschaald naar middelbrand. Uiteindelijk wisten de brandweerlieden het vuur snel onder controle te krijgen en hoefden er verder geen extra voertuigen ter plaatse te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook