Logo 112NOF

Bermbrandje aan de Koailoane

DAMWÂLD – Zaterdagmorgen kreeg de brandweer een melding van een buitenbrand aan de Koailoane. Ter plaatse gekomen bleek bij de slootkant de berm te branden, brandweerlieden hebben met behulp van vuurzwepen de brand geblust.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook