Logo 112NOF

Inwoner Dokkum zwaar gewond na mishandeling(Update)

DOKKUM – Een inwoner van Dokkum is in de nacht van vrijdag naar zaterdag zwaar gewond geraakt in de Grote Breedstraat. Getuigen hadden gezien dat de man werd mishandeld. Door een goed signalement van de daders kon de politie twee verdachten aanhouden, het gaat om twee inwoners van Dokkum. Beide mannen 30 en 33 jaar konden in de omgeving worden aangehouden. Het slachtoffer bleek niet aanspreekbaar te zijn een ambulance en later een traumateam hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Update

In het onderzoek naar de openlijke geweldpleging aan de Grote Breedstraat in Dokkum, is maandagmiddag een 33-jarige inwoner van Dokkum aangehouden. De Dokkumer is de derde verdachte die in het onderzoek is aangehouden. Het slachtoffer van het geweld werd in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 september rond 01.15 uur mishandeld en ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Er bestaat onduidelijkheid over welke rol de verdachten hebben gespeeld. Getuigen worden verzocht om contact met ons op te nemen. Dat kan op het telefoonnummer 0900-8844 en via politie.nl. Omdat de mishandeling mogelijk als poging doodslag wordt beschouwd, is het onderzoek overgenomen door de Districtsrecherche

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook