Logo 112NOF

Racefietser zwaargewond bij ongeval Veenklooster(Video)

VEENKLOOSTER – Bij een ongeval met een tractor is vrijdagmiddag een racefietser zwaargewond geraakt. De bestuurder van de tractor stak de Keningswei over, en wilde via het fietspad verder rijden toen een racefietser vermoedelijk tegen de frontlader botste. Bij het ter plaatse komen van de hulpdiensten leken de verwondingen dusdanig dat ook een traumahelikopter ter plaatse is gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren. Nadat het slachtoffer ter plaatse werd behandeld, werd deze met spoed onder begeleiding van de art van het traumateam naar het UMCG gebracht. De Forensische opsporing verkeer heeft uitgebreid sporen onderzoek gedaan om het ongeval in kaart te brengen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook