Logo 112NOF

Automobiliste in de sloot op Zomerweg

HURDEGARYP – Een automobiliste is woensdagavond van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen op de Zomerweg. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie sloot de weg kort af voor het overige verkeer.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook