Logo 112NOF

Gewonde bij ongeval Burgum

BURGUM РWoensdagavond is een persoon gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Nieuwstad. Vermoedelijk raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt na een bocht toen hij moest uitwijken voor tegenliggers. De man kwam tegen een boom tot stilstand, in eerste instantie werd ook de brandweer opgeroepen maar deze bleek niet nodig. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om de toedracht  van het ongeval te achterhalen.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook