Logo 112NOF

Politie zoekt getuigen zware mishandeling

SURHUISTERVEEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in de nacht van  2 op 3 juli. Dit gebeurde bij het Torenplein na het Torenpleinfeest, hierbij liepen een man en een vrouw zware verwondingen op. De recherche doet naar aanleiding van een aangifte onderzoek naar deze zaak. Mensen welke informatie hebben of weten wie er betrokken is geweest contact met de politie op te nemen via politie.nl of 0900-8844.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook