Logo 112NOF

Fietser aangereden op Westerdijk N361

RYPTSJERK – Vrijdagavond is een fietser gewond geraakt bij een aanrijding op de Westerdijk N361. De man wilde de weg oversteken naar het dorp en werd hier aangereden door een bestelbus welke richting de E10 reed. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook