Logo 112NOF

Aanrijding personenauto met bestelbus op Betonwei

HARKEMA – Op de Betonwei met de Reitsmastrjitte zijn vrijdagmiddag een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Diverse hulpdiensten werden naar het ongeval gestuurd, ter plaatse gekomen bleken er geen gewonden zijn gevallen. Bergingsbedrijf Collewijn heeft de voertuigen welke forse schade opliepen geborgen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook