Logo 112NOF

Scooterrijder gewond na aanrijding met personenauto

NOARDBURGUM – Een scooterrijder is donderdagavond gewond geraakt op de parallelweg bij Quatrebras. De man komende uit de richting van Hurdegaryp was de weg overgestoken om rechtdoor te gaan, op dat moment kwam er een personenauto aan rijden en een aanrijding volgde. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de auto als de scooter liepen forse schade op.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook