Logo 112NOF

Auto van de weg op Lauwersseewei N361

DOKKUM – Donderdagmiddag zijn twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Lauwersseewei N361. Het voertuig reed op cruise control, op de rotonde lukte het de bestuurder niet om tijdig te anticiperen. Het voertuig kwam vervolgens in de naastgelegen berm terecht, en kwam een stuk verderop tot stilstand.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook