Logo 112NOF

Wielrenner gewond na aanrijding

SIBRANDAHUS – Een wielrenner is  dinsdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met een vrachtwagen op de Burdaarderstrjitwei. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel en werd vervolgens naar een ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook