Logo 112NOF

Ernstig ongeval op Rykswei N355 Kootstertille

KOOTSTERTILLE – Op de Rykswei N355 heeft heeft zondagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een voertuig kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht, en kwam vervolgens in botsing met een tegenligger. Na de aanrijding belande een voertuig in een naastgelegen sloot. Diverse hulpverleners waaronder een Traumahelikopter kwamen ter plaatse gekomen om hulp te verlenen.

Drie gewonden

Een persoon een 19 – jarige inwoner van de gemeente Achtkarspelen raakte zwaargewond en werd met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, naast dit slachtoffer raakten nog twee meisjes van 16 uit Burgum gewond. Het ongeval vond plaats tussen de Kooiweg en de rotonde, de weg werd door de politie gedurende het ongeval en de afhandeling hiervan afgesloten voor het verkeer.

Onder invloed
De bestuurder van het voertuig wat het ongeval veroorzaakte is door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Het betreft een 29-jarige inwoner van Zuid-Scharwoude.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook