Logo 112NOF

Scooterdiefstal blijkt verzonnen verhaal

DAMWÂLD – Een scooterdiefstal   bleek dinsdagavond iets anders te zijn dan in eerste instantie werd gedacht. Rond de klok van half negen waren twee jongeren met een scooter ten val gekomen op de Heerke Ateswei. Het tweetal liet de scooter op straat achter en renden weg, de eigenaresse gaf aan dat de scooter gestolen was. Er werd een burgernet actie gestart waarop veel mensen gehoor gaven en mee zochten.

Camerabeelden

Echter werd na onderzoek van onder andere camerabeelden , dat het meisje niet eerlijk was geweest in haar verhaal. Beide jongens waren bekenden welke een rondje hadden gereden. Bij het horen van de val verzon ze de diefstal. De politie heeft een goed gesprek met haar en de ouders gehad. De schade aan de scooter zal moeten worden verhaald op de beide jongens.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook