Logo 112NOF

Spoorwegovergang dik uur uur in storing

DE WESTEREEN – En dik uur lag woensdagmorgen de spoorwegovergang in storing.  De storing is al de zoveelste van dit jaar en zal volgens omwonenden ook niet de laatste zijn. Monteurs kwamen ter plaatse om het euvel te verhelpen, rond 11.30 uur was de storing opgelost.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook