Logo 112NOF

Fietser gewond na aanrijding met auto in De Westereen

DE WESTEREEN – Een fietser is zondagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Noarder Stasjonsstrjitte. De fietser wilde vermoedelijk oversteken en zag hierbij een naderende auto over het hoofd. Het slachtoffer kwam hard ten val. Buurtbewoners ontfermden zich over hem, in afwachting van de ambulance. De fietser werd vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, de bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De auto welke forse schade opliep werd door bergingsbedrijf Boersma afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook