Logo 112NOF

Automobiliste beland in sloot langs Trekweg

BUITENPOST – Zaterdagmorgen vond er een eenzijdig ongeval plaats op de Trekweg. Een getuige reed achter een personenauto welke nogal slingerde en vervolgens de sloot inreed. De man waarschuwde direct de hulpdiensten. Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek dat er geen duikers nodig waren, de brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd. Ook kwam uit voorzorg een traumahelikopter ter plaatse. De bestuurster werd vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook