Logo 112NOF

Politie zoekt personen na snij incident Kollum

KOLLUM – Een man heeft vrijdagavond rond 22.00 uur een oppervlakkige snijverwonding opgelopen in de Mr. Andreastraat. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en zoekt vier personen welke mogelijk hierbij betrokken zijn. De politie vraagt mensen welke iets hebben gezien of informatie hebben wat het onderzoek kan helpen dit te melden op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook