Logo 112NOF

Range Rover lekt diesel door groot gedeelte van Dokkum

DOKKUM – Vrijdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een vervuild wegdek aan de Hogepol. Ter plaatse gekomen blijkt een geparkeerde Range Rover diesel te lekken, echter blijkt dat het spoor door een groot gedeelte van de stad loopt. Brandweerlieden konden weinig uitrichten en zijn na overleg teruggekeerd naar de kazerne. Wat het lek heeft veroorzaakt is onbekend.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook