Logo 112NOF

Ongeval op Centrale As (N356)

BROEKSTERWÂLD – Op de Centrale As (N356) tussen De Falom en Broeksterwâld vond vrijdagmiddag een ongeval plaats.  Door onbekende oorzaak raakte een bestuurder de macht over het stuur kwijt en belande naast de weg. Een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse, voor zover bekend raakte er niemand gewond. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig geborgen.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook