Logo 112NOF

Automobilist op de vlucht na meerdere aanrijdingen in De Westereen

DE WESTEREEN – Een automobilist heeft donderdagavond nogal wat schade aangericht in het dorp door meerdere botsingen te veroorzaken. Eerder op de avond waren er bij de politie al meldingen binnengekomen van asociaal rijgedrag.

Op de Ljurkstrjitte botste de man tegen een geparkeerde bestelbus en sloeg op de vlucht, tijdens de vlucht klapte hij met het voertuig aan de Fogelsang op een paaltje, ook hierop vertrok de man weer met het fors beschadigde voertuig. Echter bij het inrijden van het Ferbiningspaad vloog de auto uit de bocht en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand.

Bij het ter plaatse komen van de politie was de bestuurder al vertrokken. De politie heeft met meerdere eenheden en dorpsbewoners gezocht naar de bestuurder, later op de avond kon de 25-jarige bestuurder worden aangehouden voor rijden onder invloed en voor drie keer verlaten van plaats ongeval.

De verdachte is ingesloten in het arrestantencomplex in Leeuwarden waar hij later zal worden gehoord. Gedupeerden hebben aangifte gedaan. Bergingsbedrijf Boersma heeft de auto vervolgens geborgen. Volgens de politie heeft de aangereden bestelbus naast blikschade ook aan de binnenzijde behoorlijke schade opgelopen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook