Logo 112NOF

Auto op de kop in de sloot

FERWERT- Donderdagavond is een personenauto van de weg geraakt en op de kop in een naastgelegen sloot beland aan de Ljouwerterdyk. Een omstander schoot direct te hulp door het slachtoffer boven water te houden. Nadat de man uit het voertuig was gehaald werd hij door het ambulancepersoneel onderzocht, en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Boersma heet het voertuig vervolgens geborgen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook