Logo 112NOF

Kampeerauto beland in sloot langs Rijksstraatweg

NOARDBURGUM – Een kampeerauto is dinsdagmiddag van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen op de Rijksstraatweg (N355). Ter hoogte van zwartkruis raakte de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Hulpdiensten waren snel ter plaatse maar snel werd duidelijk dat er geen gewonden waren. Bergingsbedrijf Boersma kwam ter plaatse en heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgesleept. De weg was gedurende de bergingswerkzaamheden afgesloten voor het overige verkeer.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook