Logo 112NOF

Sloop voormalig zwembad De Frosk gestart

DE WESTEREEN – Maandagmorgen is aannemer TN Slopen en Saneren begonnen met de sloop van het voormalige zwembad De Frosk. Met regelmaat werden er vernielingen gepleegd en verpauperde het pand steeds meer, wat voor veel dorpsbewoners een door in het oog was. De naastgelegen tennisclub maakten nog wel gebruik van de kleedruimtes in het pand. De gemeente stelde een bedrag beschikbaar zodat de club nieuwe kleedruimtes kon realiseren.

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook