Logo 112NOF

Rijbewijzen ingevorderd na forse overschrijding

KOLLUM – De politie heeft donderdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 42 – jarige inwoner van Joure De man naderde op de Lauwersmeerweg N358 een lasercontrole met een snelheid van 142 km/u terwijl de snelheidslimiet 80 km/u is.

VEENKLOOSTER – Op de Mûntsewei werd het rijbewijs van een 23-jarige motorrijder uit De Westereen ingevorderd. De Westereender reed 128 km/u in een 60 km zone op het moment dat er met een laser op snelheid werd gecontroleerd.

Tegen beide bestuurders is proces-verbaal opgemaakt. De officier van justitie beslist op welke termijn de bestuurders hun rijbewijs terugkrijgen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook