Logo 112NOF

Fietser gewond bij ongeval Dokkum

DOKKUM – Een fietser is vrijdag gewond geraakt bij een ongeval met een personenauto op de Harddraversdijk met de afslag  Dongeradyk.  De fietser wilde hier oversteken bij de fietsbrug, vermoedelijk heeft de automobilist dit niet tijdig opgemerkt en een aanrijding was het gevolg. Ambulancepersoneel heeft eerste hulp verleend aan het slachtoffer, en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij, de politie heeft ter plaatse het ongeval in kaart gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook