Logo 112NOF

Autodief strandt in Holwerd

HOLWERD – Vrijdag werd werd aan het begin van de middag een gestolen auto aangetroffen. Het voertuig een blauwe Citroën Berlingo, was tussen 03.00 en 05.00 uur van het erf van een boerderij aan de Klaarkampsterwei tussen Burdaard en Rinsumageast gestolen. De auto werd met een nagenoeg lege tank weggenomen. De autodief is in Holwerd waarschijnlijk over een verkeersbord gereden en daarna met een lege tank aan de Haniastrjitte gestrand. De politie vraagt getuigen of mensen die informatie hebben over de diefstal en de aangerichte schade contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Online melden kan op politie.nl en anoniem op meldmisdaadanoniem.nl.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook