Logo 112NOF

Defecte trein bij Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Vrijdag aan het eind van de middag ontstond er enige vertraging op het spoor richting Groningen. Bij het Pella viaduct was een trein door een defect tot stilstand gekomen. Hierdoor was er tijdelijk geen treinverkeer meer mogelijk in de richting van Groningen.

De spoorbomen bij de Bounswei bleven gesloten omdat hier een trein voor het rode sein stond te wachten. Rond de klok van 18.00 uur kwam de defecte trein  weer op gang en werd het treinverkeer met vertraging weer opgestart.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook