Logo 112NOF

Trekweg tijdelijk afgesloten door bergingswerkzaamheden

DOKKUM – Woensdagmiddag was een gedeelte van de Trekweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Bergingsbedrijf Boersma was hier bezig om de boot met trailer welke dinsdag in de Trekvaart was beland te bergen. Omdat de boot redelijk zwaar was werd een vrachtwagen met zware kraan van Damstra ingezet om de klus te klaren. Nadat het geheel weer op de kant stond werd de trailer met daarop de boot bij de eigenaar thuis gebracht door Boersma.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook