Logo 112NOF

Brandweer in actie bij Sonac

SUMAR – Zondagmiddag kreeg de brandweer een melding van een brandje bij Sonac aan de Damsingel. Naast een tankautospuit werd ook een hoogwerker gealarmeerd. Ter plaatse gekomen bleek dat er op het dak iets aan de hand bleek te zijn. Brandweerlieden hebben de boel vervolgens ge├»nspecteerd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook