Logo 112NOF

Getuigen zware mishandeling in trein gezocht

DE WESTEREEN РAfgelopen woensdagavond 27 april (Koningsdag)vond  er een zware mishandeling plaats in de trein van Groningen naar Leeuwarden. Ter hoogte van Buitenpost werd in eerste instantie een vrouw geslagen of geduwd. Waarop haar partner het voor haar op nam. Hierop is de man zwaar mishandeld en is er behoorlijk letsel ontstaan. Een en ander heeft rond 20.15 uur plaats gevonden. De dader (en de groep waar deze bij hoorde) is hoogst waarschijnlijk in De Westereen uit de trein gestapt. Getuigen van de mishandeling vragen wij om contact op te nemen via 0900-8844


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook