Logo 112NOF

Hennepafval en rommel gedumpt in De Mieden

DE WESTEREEN – Donderdag werd in de Mieden een afvaldumping ontdekt door de politie. Het betrof hier diverse plastic zakken met daarin hennepafval,  verderop lag hout met tapijt, in de sloot lag een bankstel en een kinderwagen. De politie vraagt getuigen die informatie hebben dit door te geven.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook