Logo 112NOF

Het was weer raak bij de spoorwegovergang in De Westereen

DE WESTEREEN – Het begint bijna op een soap te worden in het dorp. Vrijdagmorgen bleven wederom de slagbomen van de spoorwegovergang dicht zitten. Treinen gebruikten de tyfoon om verkeer wat langs de slagbomen probeerde te gaan te waarschuwen. Monteurs van Structon kwamen ter plaatse en hebben het probleem wederom verholpen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook