Logo 112NOF

Rietgedekte woning door brand verwoest

NES/AMELAND – De brandweer kreeg woensdag aan het eind van de avond een melding van een woningbrand aan de Zwarteweg. Omdat het om een rietgedekte woning ging werd er gelijk opgeschaald naar middelbrand. Ter plaatse bleek het om een uitslaande brand te gaan, en dat er geen personen meer in de woning aanwezig waren. De brandweer heeft het naastgelegen pand nat gehouden om overslag te voorkomen. Nadat duidelijk werd dat de woning als verloren kon worden beschouwd werd besloten om deze gecontroleerd te laten uitbranden, wat enkele uren in beslag nam.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook