Logo 112NOF

Auto over de kop Oasterwei De Westereen

DE WESTEREEN -Woensdagavond vond er op de Oasterwei een eenzijdig ongeval plaats met een personenauto. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt, en kwam op de kop naast de weg tot stilstand. De brandweer welke net van een oefening terug kwam, heeft ter plaatse kort geassisteerd. De bestuurder is door het ambulance personeel onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Boersma heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook