Logo 112NOF

Voortvluchtige verstopt zich in keukenkastje

NOARDEAST-FRYSLÂN – De politie heeft vrijdagavond een 43-jarige voortvluchtige veroordeelde aangehouden. De man welke geen vaste woon of verblijfplaats had, was in België veroordeeld tot een gevangenisstraf van ruim drie jaar. En stond internationaal gesignaleerd.

De politie van basisteam Noordoost Fryslân heeft samen met de Landelijke Eenheid en de Koninklijke Marechaussee onderzoek gedaan, nadat bleek dat hij zich mogelijk in Fryslân ophield. Dit onderzoek leidde vrijdag naar zijn verblijfplaats. Dat het de man er veel aan gelegen was om uit handen van de politie te blijven, bleek toen hij na enig speurwerk in een keukenkastje werd aangetroffen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook