Logo 112NOF

Forse schade na dakbrand(Video)

KOOTSTERTILLE – Woensdag heeft een dakbrand grote schade aangericht in een woning aan de Rykswei. De brand is rondom het rookkanaal van de houtkachel ontstaan en kon zich vervolgens via de houten constructie uitbreiden. Twee tankautospuiten en een hoogwerker kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden. De politie sloot in verband met de rookontwikkeling de doorgaande weg tijdelijk af. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners bij te staan in de afhandeling van de brand.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook