Logo 112NOF

Twee verdachten aangehouden voor handel in harddrugs

BURGUM – Zondag heeft de Ondersteuningsgroep Noord-Nederland twee verdachten aangehouden voor handel in harddrugs. Beide verdachten zaten tijdens de aanhouding samen in een auto. Naast harddrugs werd ook contant geld en een tas met henneptoppen in beslag genomen. Beide verdachten werden overgebracht naar het cellencomplex in Leeuwarden, hier zal de recherche verder gaan met het onderzoek.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook