Logo 112NOF

Eenzijdig ongeval op Bounswei

KOLLUMERZWAAG –¬†Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Bounswei. Ter plaatse was een personenauto door onbekende oorzaak in een flauwe bocht rechtdoor gereden, en via een paar dikke keien tegen een paal tot stilstand gekomen. Ambulancepersoneel hebben de bestuurder eerste hulp verleend en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook