Logo 112NOF

Brandweer blust buitenbrandje aan Sportloane

DE WESTEREEN РDinsdagavond moest de brandweer uitrukken voor een buitenbrand aan de Sportloane. Hier waren kerstbomen in de brand gestoken, bij het ter plaatse komen was het vuur al bijna uit. Met een straal hogedruk werd de boel afgeblust.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook