Logo 112NOF

Woninginbraak aan Stinswei Feanwâlden

FEANWÂLDEN – Tussen 26 december 12.00 uur en 29 december 17.30 uur is er in een woning aan de Stinswei ingebroken. De politie vraagt mensen die iets gehoord of gezien hebben wat te maken heeft met deze inbraak dit door te geven via telefoonnummer 0900-8844.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook