Logo 112NOF

Brandweer zaagt boom om welke dreigt om te vallen

FEANWÂLDEN – Een boom welke dreigde om te vallen gezorgd voor een gevaarlijke situatie op de Stinswei. De brandweer is vervolgens ter plaatse gekomen en heeft de boom omgezaagd. De weg was korte tijd afgesloten voor het overige verkeer.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook