Logo 112NOF

Burgemeester Argricola bezoekt carbidschieters in de regio

 

 

DANTUMADIEL – Burgemeester Agricola van de gemeente Dantumadiel heeft oudejaarsdag een bezoek gebracht aan de carbidschieters welke actief waren in de regio. Bij de ploeg in de Falom bleef het niet alleen bij kijken, hij nam zelf het vuur om de bussen te laten knallen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook