Logo 112NOF

Brandweer blust caravan in Damwâld

DAMWÂLD – Donderdagavond kreeg de brandweer een melding van een brandje aan de Badhûswei. Ter plaatse bleek een caravan in brand gestoken. Brandweerlieden hebben het vuur, wat gepaard ging met behoorlijke rookontwikkeling geblust. Een vrachtwagen van  gemeentewerken is ter plaatse gekomen en heeft de restanten afgevoerd.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook